MasterSecurity | Retele de date


Retele date cupru

Cablarea structurata sta la baza transportului informatiei si comunicatiilor din organizatia dumneavoastra. Convorbirile telefonice, navigarea web, transferul de date, email-urile sau chiar punctele de acces wireless se bazeaza pe acest mediu pentru a putea opera. Pentru a putea garanta ca reteaua dumneavoastra de cablare structurata opereaza la parametrii nominali, Ultra Master Pro urmeaza proceduri stricte de instalare si testare. Tehnicile noastre de instalare ofera clientilor flexibilitate in organizarea spatiilor cu statii de lucru, printere, telefoane, camere video sau orice alt dispozitiv de retea in orice locatie.

Putem implementa orice categorie sau marime de proiect voce & date, fie in costructii noi sau spatii pe mai multe niveluri ori reconfigurari de retele.


Retele date fibra optica

Fibra optica este o fibra de sticla sau plastic care transporta lumina de-a lungul sau. Fibrele optice sunt folosite pe scara larga în domeniul telecomunicatiilor, unde permit transmisii pe distante mai mari si la largimi de banda mai mari decat alte medii de comunicatie. Fibrele sunt utilizate în locul cablurilor de metal, deoarece semnalul este transmis cu pierderi mai mici, si deoarece sunt imune la interferente electromagnetice.

Conectarea fibrelor optice una de alta este mai complexa decat cea a cablurilor electrice. Capetele fibrei trebuie sa fie atent taiate, si apoi unite fie mecanic, fie prin sudare cu arc electric. Se utilizeaza conectori speciali pentru conexiuni ce pot fi înlaturate.