SISTEME DE ALARMA

Colegii nostri sunt aici pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale despre:

- oferte avantajoase de pret

- ajutor in alegerea unei solutii tehnice optime

- probleme tehnice aparute - intrebari despre produsele noastre

Sistemul de alarma este cel mai complex sistem de securitate, datorita optiunilor multiple se recomanda instalarea lor numai de catre specialisti in acest domeniu.

Acest sistem trebuie sa fie unul de calitate pentru a evita alarmele false, configurarea sistemului de alarma trebuie facuta cu mare atentie pentru a evita situatii neplacute sau nefunctionalitatea acestuia.

Colegii nostri sunt aici pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale despre:

- oferte avantajoase de pret

- ajutor in alegerea unei solutii tehnice optime

- probleme tehnice aparute - intrebari despre produsele noastre

Sistemele de alarma sunt elementul central al securitatii casei dumnenavoastra. In aceasta categorie intra sirene, senzori, zone de securitate, tot ceea ce ai nevoie pentru a detine controlul si oferi siguranta. Acestea se pot monta si programa atat la interiorul cat si in perimetrul locatiei, pentru o securitate crescuta.
Fie ca este vorba de un mediu rezidential sau industrial, echipa Master poate face fata oricarei provocari si iti poate asigura o solutie moderna, executata profesional. 

Te -ai gandit pana acum ca sistemele de alarma iti pot transforma casa intr-o Smart Home?
Cu ajutorul unei solutii tehnice moderne, la momentul armarii luminile se sting, curentul se intrerupe, iar rulourile de protectie coboara. Procesul invers are loc in momentul dezarmarii, incat confortul tau sa fie maxim.

MasterSecurity proiecteaza, instaleaza, asigura service si mentenanta pentru sisteme de alarma certificate care se incadreaza in reglementarile legale trasate de IGPR in ccea ce priveste gradul de securitate oferit, protectia la sabotaj, autonomia energetica, stocarea si transmisia evenimentelor.
Serviciile de instalare si mentenanta pentru sisteme de alarma sunt asigurate de MasterSecurity in tot judetul Arges: Pitesti, Mioveni, Stefanesti, Campulung, Curtea de Arges, Costesti, Topoloveni si in Bucuresti, Timisoara pentru toata gama de sisteme de alarma comercializata.
In categoria Sisteme de Alarma gasiti kituri de alarma cu fir si wireless de la producatori consacrati pe piata de securitate (INIM-Italia, JABLOTRON-Cehia, DSC-Canada, PARADOX-Canada), kituri ce pot fi configurate cu o gama larga de detectori antiefractie, telecomenzi, sirene, comunicatoare GSM, SMS, sau IP, totul la cel mai bun pret.
Apeleaza la specialistii MasterSecurity in sisteme de alarma pentru instalare profesionala si cea mai buna oferta de pret !