MasterSecurity | Retele date cupru

 

Cablarea structurata sta la baza transportului informatiei si comunicatiilor din organizatia dumneavoastra. Convorbirile telefonice, navigarea web, transferul de date, email-urile sau chiar punctele de acces wireless se bazeaza pe acest mediu pentru a putea opera. Pentru a putea garanta ca reteaua dumneavoastra de cablare structurata opereaza la parametrii nominali, Ultra Master Pro urmeaza proceduri stricte de instalare si testare. Tehnicile noastre de instalare ofera clientilor flexibilitate in organizarea spatiilor cu statii de lucru, printere, telefoane, camere video sau orice alt dispozitiv de retea in orice locatie.

Putem implementa orice categorie sau marime de proiect voce & date, fie in costructii noi sau spatii pe mai multe niveluri ori reconfigurari de retele.

Tehnicienii nostri dispun de o pregatire de inalta calificare si detin certificari si atestate in domeniu pentru a putea asigura succesul unui proiect de la inceput pana la sfarsit. De asemenea materialele pe care le utilizam sau comercializam au certificari de la producatori.

Echipamentele tehnice de bază pe care le găsim în orice întreprindere s-au schimbat semnificativ în ultimii ani. Calitatea reţelelor de date precum şi cablarea acestora reprezintă elementele fără de care productivitatea şi creşterea unei întreprinderi nu pot fi realizate. Pentru reţelistică Ultra Master Pro oferă produse care asigură transmisii de date optime: dulapuri de date tip rack cu montaj pe perete sau podea, patch panel, patch cablu, UTP, tooless, priză RJ45, conector modular, fibră optică, module keystone, cutii conexiune FO, reglete telefonie. Pentru cablare structurată oferim în principal componente pasive, cabluri de date şi rack-uri. Cablajele din cupru, testerele pentru cablaje şi sistemele Remote precum şi cablajele din conductori optici, tablourile pentru reţele şi diversele accesorii cum ar fi mediaconvertoarele, fac parte din paleta noastră de produse, la fel ca şi cablajele home use pentru sectorul rezidenţial şi de birou.

Nu exista produse in aceasta sectiune