SISTEME DE AUTOMATIZARI PENTRU PORTI
batante, culisante, usi de garaj si bariere auto
PITESTI - ARGES

CONTACTEAZA-NE!

SISTEME DE AUTOMATIZARI
PENTRU PORTI

batante, culisante si bariera auto
PITESTI-ARGES

CONTACTEAZA-NE!

Automatizari porti batante

Automatizarile pentru poti batante sunt facilitati obisnuite la portile institutiilor si resedintelor. Acestea ofera confortul si siguranta de care avem nevoie la intrarea pe proprietate fara sa fie nevoie investim sume mari de bani.

Sistemele de automatizare pentru porti batante se aleg in functie de marimea canatelor portii (lungime, latime, greutate), de grosimea stalpilor de sustinere si de tipul de utilizare dorit: continuu, intensiv sau rezidential. Designul portii este deasemenea important, o poarta batanta tip "jaluzea" sau una placata cu lemn, policarbonat etc, va avea o portanta mare la vant si va necesita un sistem de automatizare ceva mai robust. In cazul in care poarta ta are o constructie "transparenta", are o poarta pietonala inclusa sau actionarea electrica a portii nu trebuie sa se vada, atunci se vor alege niste motoare speciale care se ingroapa sub poarta.

Indiferent daca doresti motoare liniare aplicate, cu brat articulat tip foarfeca sau motoare ingropate, tehnicienii nostrii vor instala sistemul de automatizare pe poarta ta batanta cu cea mai mare atentie pentru o functionare de lunga durata.

MASTER | Instalare si mentenanta | Automatizari porti batante | Pitesti ARGES

Automatizari porti culisante


Portile culisante sunt prezente deopotriva la intrari in perimetre rezidentiale, industriale si comerciale si pot glisa pe role sau cu un sistem autoportant in configuratie single sau double, sincronizate sau independente. Portile culisante pot fi accesorizate foarte usor cu un  sistem de automatizare ales corespunzator cu greutatea, lungimea si viteza necesara. 

Specialistii MASTER ofera solutii de automatizare pentru orice tip de poarta culisanta pe role sau autoportanta cu greutate de la 400Kg  pana la 4000kg si lungime de la 3m pana la 30m. Viteza normala sau High Speed. Deschidere cu telecomanda sau cu telefonul prin GSM sau WiFi, cu interfonul sau din sistemul de casa inteligenta.

Indiferent ca iti doresti o automatizare de poarta Nice, BFT, Beninca, Came, Life, Motorline sau Hormann noi ne ocupam de tot: proiectare, instalare, montaj, programare, interconectare, bransament, intretinere, garantie. 


Bariere auto stradale

Barierele auto stradale se utilizeaza pentru restrictionarea accesului in parcari private sau in incinta firmelor si a institutiilor publice datorita vitezelor mari de deschidere/inchidere. Desigur ca modurile de lucru speciale ale barierelor auto cresc eficienta si utilitatea lor: inchidere automata temporizata, inchidere automata imediat dupa iesirea din fotocelule, deschidere/inchiderea barierei automate conform unui orar de lucru prestabilit.

Barierele auto pot fi comandate manual cu buton in cazul in care intrarea este asistata de personalul de paza sau cu telecomenzi radio, telecomanda GSM, releu WiFi ori sisteme de control acces cu cartele de proximitate. Pot fi implementate chiar si sistemele de recunoastere a numerelor de inmatriculare cu camere LPR sau ANPR care automatizeaza parcarile cu plata contorizand timpul de parcare al clientilor. Abonatii si riveranii pot avea un regim special atunci cand acceseaza parcarile private cu plata.

Barierele automate stradale pot inchide pasaje intre 3 si 9m cu viteze de la 3 pana la 12 secunde in functie de aplicatie si pot fi accesorizate cu semafoare, cordoane luminoase, fotocelule si bucle inductive.

Master Security are in portofoliu bariere automate stradale brand Nice, Bft, Beninca, Came, Motorline, Proteco, Life, Faac, precum si bariere manuale Master pentru parcarile cu regim zi/noapte ale supermarketurilor.

Automatizari usi de garaj rezidentiale sau industriale


Usile de garaj sectionale, basculante si debordante inchid garajele noastre indiferent de amplasamentul lor, la limita propietatii cu acces direct din strada sau in interiorul curtii. In oricare din situatii avem nevoie de siguranta si de un microclimat adecvat. Sunt disponibile solutii eficiente de automatizare cu montaj pe plafon pentru usi de garaj rezidentiale si cu montaj pe ax pentru usile sectionale industriale.

Elegante si utile, rulourile exterioare din aluminiu cu lamelele umplute cu spuma poliuretanica, pot fi automatizate foarte usor folosind motoarele tubulare cu centrale de comanda inteligente.

Departamentul tehnic MasterSecurity te poate ajuta in alegerea usilor sectionale rezidentiale pentru garaje cu deschidere de pana la 5000 x 3000 mm cu actionare manuala sau electrica, dar si pentru usi de garaj sectionale industriale pentru garaje cu deschideri mari de pana la 7500 x 6000 mm actionate manual (reductor cu lant) sau electric cu motoare montate pe axul canelat.

Echipa MasterSecurity ofera in Pitesti - Arges servicii complete: usi de garaj sectionale, usi de garaj tip rulou, automatizari usi de garaj. Proiectare | Montaj | Mentenanta.