DESPRE MASTER SECURITY
Servicii de proiectare, instalare si mentenanta sisteme de securitate
PITESTI-ARGES

CONTACTEAZA-NE!

 

Cine suntem?

MasterSecurity.ro este pagina de prezentare pentru produsele si serviciile companiei Ultra Master Pro srl infiintata la Pitesti  in august 2001. Compania este specializata si acreditata in proiectarea, instalarea, si mentenanta sistemelor de securitate si incendiu. Sistemele de automatizarea deschiderilor, comunicatii date/voce prin retele de cupru si fibra optica precum si instalatiile de sonorizare si antifurt magazine fac parte din portofoliul nostru curent de servicii.


Obiectivul nostru?

Siguranta familiei, siguranta angajatilor si siguranta bunurilor materiale. Experienta acumulata in mai bine de 20 ani si cele mai noi tehnologii in domeniu sunt atuurile noastre si garantul securitatii tale.


Cine sunt partenerii nostrii?

Fiecare obiectiv este special si de aceea portofoliul nostru de produse cuprinde echipamente de uz profesional de la cei mai importanti fabricanti: Dahua, Hikvision, Mobotix, Jablotron, INIM, Cerber, Paradox, DSC, Samsung, 2Easy, Electra, Commax, YLI, Mikrotik, Ubiquiti, Nice, BFT, Came, Proteco, Beninca, ASSA Abloy, Seagate, Western Digital, Bentel, Unipos, Eldes, etc...

 


De ce MasterSecurity?

Seriozitate

Disponibilitate

Profesionalism


Suntem un partener de incredere in Romania pentru producatorii si furnizorii consacrati in domeniul sistemelor de securitate si automatizarilor. Suportul tehnic și comecial profesionist este oferit neconditionat partenerilor nostri de afaceri. Principalul obiectiv al companiei este obtinerea și garantarea de rezultate exceptionale pentru fiecare proiect în parte.
Echipa noastra sta la dispozitia clientilor sai 5/7 zile de la 8:00-17:00. Compania dispune de toate resursele logistice și umane necesare pentru a oferi clientilor din mediu industrial, comercial sau rezidential suport tehnic și comercial de specialitate. Raspundem in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor primite si personalizam ofertele in raport cu nevoile fiecarui partener. Tehnicitatea și profesionalismul echipei MasterSecurity sunt principalele atuuri ale companiei noastre si ne recomanda sa fim alegerea clientilor nostri. Aceste calitati impreuna cu investitiile substantiale in scule, aparate de masura si dotari tehnice ne permit sa abordam cu incredere proiecte cu orice grad de dificultate.