Despre MasterSecurity

Despre Master Security


 • MasterSecurity.ro
Companie specializata si acreditata in instalarea, mentenanta si service-ul sistemelor de alarma, sisteme de supraveghere video, sisteme de avertizare la incendiu, sisteme de interfonie si videointerfonie, automatizari pentru porti, usi de garaj, bariere auto, sisteme de control access si pontaj, sisteme de sonorizare, retelistica. Inca din 2001 MasterSecurity.ro este implicat in domeniul protectiei si securitatii electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan international. Suntem mandri de experienta dobandita de-a lungul timpului prin finalizarea de proiecte complexe privind protectia obiectivelor rezidentiale, industrial si commercial
 • OBIECTIV
Obiectivul nostru principal este siguranta si confortul firmei sau casei tale. Depunem efort continuu in a asigura necesitatile clientilor nostri prin aducerea pe piata de produse si tehnologii complementare, cautand solutii alternative mai sigure si mai performante. Oferim produse si servicii de inalta calitate si performanta la preturi rezonabile.
 • Branduri:
Colaboram cu cei mai importanti fabricanti de sisteme securitate: Dahua, Hikvision, Mobotix, Jablotron, INIM, Cerber, Paradox, DSC, Alexor, Bosch Security, UTI, ACTi, Samsung, Anviz, 2Easy, Electra, Genway, Commax, Kocom, YLI, TP-LINK, AllNet, Nice, BFT, Came, Proteco, Beninca, ASSA Abloy, Seagate, Western Digital, ASRock, SVTech.
 • Echipamente pentru supraveghere video:
Camere supraveghere video de inalta rezolutie si sensibilitate;
Camere supraveghere video cu destinatie speciala pentru urmarire, industrie, comercial;
Camere supraveghere video mobile tip Speed dome, control PTZ;
DVR-uri analogice cu 1280 lini TV,
NVR-uri bazate pe tehnologia IP de inalta rezolutie si calitate cu posibilitate instalare sistem supraveghere video IP cu fir sau fara fir (Wireless);
Supraveghere video HD-CVI, vizualizare si inregistrare FULL HD (1920x1080) cu cablu coaxial
Supraveghere trafic;
Identificare de numere;
Vizualizare si management supraveghere video de la distanta cu ajutorul Smartphone-ului sau PC.
 • Echipamente pentru sisteme antiefractie:
Sisteme de alarma cablate sau fara fir (Wireless) cu centrale performante de ultima generatie Jablotron, Paradox, INIM, Cerber, DSC, cu senzori de miscare imuni la animalele de companie si fara alarme false.
Comunicatie GSM pentru un management mai simplu si informatii suplimentare detaliate cu privire la starea sistemului dvs de alarma.
 • Sisteme de avertizare la incendiu si indundatie:
Centrale si echipamente profesionale antiincendiu;
Detectori de fum, flacara si gradient de temperatura;
Detector inundatie
 • Automatizari:
Sisteme de automatizare de inalta calitate, performanta si rezistenta in timp pentru uz residential sau intensiv (industrial). Oferim automatizari pentru porti batante si culisante, usi de garaj sectionale si rulouri, bariere stradale automatizate. Toate automatizarile se pot actiona din telecomanda sau apel telefonic (cu ajutorul unui modul GSM)
 • Interfoane si video-interfoane:
Sisteme complete de interfoane si video-interfoane pentru spatii rezidentiale si industriale. Comunicatie audio-video de inalta calitate cu ajutorul protocolului TCP/IP sau pe 2 fire (2Easy).
 • Sisteme control acces si pontaj:
Sisteme identificare pe baza de cartele de proximitate;
Sisteme de inalta securitate pentru pontaj si control acces cu citire amprenta;
Programe performante de monitorizare a accesului;
 • Monitorizare auto GPS:
Unităţi de monitorizare GPS montate pe vehicule:
Recepţionează semnalul GPS pentru localizare pe harta
Pot fi conectaţi o serie de senzori montaţi pe vehicul: buton de panică, senzori usi, modul antifurt/monitorizare alimentare, senzori motor
Transmit datele către serverul de monitorizare gps
Sunt rezistente la condiţii dificile de exploatare
Serverul de monitorizare GPS
Recepţionează şi prelucrează datele transmise de echipamente
Generează rapoarte
Permite optimizarea activităţii flotei auto
Este operabil permanent 24/7
Echipamentele de localizare şi monitorizare mobile sunt montate pe autovehicule sau la purtător
Transmit informaţia către serverele Ktrack utilizând un canal de comunicatii GSM / GPRS
Serverele primesc datele de pe teren le prelucrază şi le afişează în aplicaţie
Aplicaţia de monitorizare GPS prin web, este interfată cu clientul si poate fi accesată de la orice PC conectat la internet.
 • Sisteme EAS (anti furt din magazin):
Supravegherea marfurilor din magazine cu echipamente profesionale antifurt, contribuie hotarator la reducerea pierderilor prin disparitia marfurilor din depozite si magazine asigurand implicit cresterea profitului.
 • Echipamente de sonorizare:
Retele de sonorizare si anuntatoare de evenimente;
 • MasterSecurity este distribuitor si instalator autorizat de orice nivel pentru sistemele de securitate cum ar fi: supraveghere video, sisteme antiefractie, avertizare la incendiu si inundatie, automatizari de porti, usi de garaj, interfoane si videointerfoane, sisteme de control acces si pontaj, monitorizarea prin GPS a autovehiculelor, retelistica, sonorizare si sisteme antifurt.
Produsele si sistemele pot fi vazute si testate in showroom-ul nostru din Pitesti.
Apelati la specialistii UltraMaster in sisteme de securitate pentru cea mai buna solutie.