SISTEME DE SECURITATE PROFESIONALE
alarma, supraveghere video
control acces si pontaj
PITESTI - ARGES

CONTACTEAZA-NE!

In aceasta perioada poti instala la tine acasa un sistem de alarma pentru uz profesional la acelasi pret cu sistemele Hobby.

Pachetul Master contine tot ce este necesar pentru protectia la efractie a unui obiectiv basic, tip apartament sau garsoniera.

MASTER | Proiectare - Instalare - Mentenanta | Sisteme de securitate

CITESTE TERMENI SI CONDITII PROMOTIE

Alege fara grija un sistem de alarma fara fir brand AJAX si vei avea controlul absolut asupra casei tale. Poti arma si dezarma sistemul cu ajutorul telecomenzii radio sau poti folosi telefonul tau smart pentru a opera sistemul si a receptiona alarmele, oriunde ai fi. 

MASTER | Proiectare - Instalare - Mentenanta | Sisteme de securitate

CITESTE TERMENI SI CONDITII PROMOTIE

Acest pachet promotional se preteaza pentru automatizarea portilor culisante rezidentiale cu greutate maxima de 400kg si are ca element central unul dintre cele mai apreciate motoare  de la Nice, ROBUS400. Motoreductorul actioneaza poarta rapid si fara sa se incalzeasca datorita alimentarii la 24Vcc livrata de o centrala de comanda inteligenta care adapteaza puterea de iesire in functie de setari si de temperatura ambientala. Sistemul de automatizare RB400 actioneaza la fel de bine atat o poarta glisanta pe role cat si o poarta ce culiseaza pe un sistem autoportant.

Automatizare poarta culisanta #Nice

Instalare - Garantie -Service #MASTER

CITESTE TERMENI SI CONDITII PROMOTIE

Too3000 este codul unui sistem de automatizare pentru porti batante de generatie noua de la producatorul italian cu cea mai buna reputatie pe piata romaneasca, Nice. Acest kit se poate instala cu succes pe porti cu canate de maxim 2x3m, iar constructia telescopica a motoreductorului permite montajul chiar si pe stalpi mai grosi din beton. Forta deosebita a motoarelor cu alimentare la 230Vca si priza avansata pe poarta asigura o manevrare ferma chiar si pentru portile cu mare portanta la vant (confectie tip jaluzea sau placare cu policarbonat, etc).

Automatizare poarta batanta  #Nice

Instalare - Garantie - Service  #MASTER.

CITESTE TERMENI SI CONDITII PROMOTIE

Supraveghere video pentru uz profesional de la cel mai cunoscut fabricant Dahua acum la dispozitia ta cu un pret exceptional. Camerele de supraveghere au o constructie robusta fiind destinate sa functioneze atat la interior cat si la exterior, au rezolutie video HD si functioneaza ziua, dar si noaptea datorita proiectorului IR puternic. Inregistratorul video ne pune la dispozitie oricand avem nevoie imaginile inregistrate, local sau prin Internet. Detectia video de miscare functioneaza excelent si ne notifica instant despre activitatile din perimetrul supravegheat.

Echipamente profesionale #Dahua

Montaj si certificare lucrare #Master

CITESTE TERMENI SI CONDITII PROMOTIE

Pachet de supraveghere video cu camere de rezolutie mare FullHD, destinat monitorizarii resedintelor cu suprafete mai mari. Proiectorul IR este si el dimensionat corespunzator pentru o vedere buna pe timp de noapte pana la 80m. Inregistratorul video tip XVR este pregatit pentru stocarea imaginilor in mod continuu sau la detectie de miscare, fiind dotat cu un hard disk incapator pentru cat mai multe zile de inregistrare. Vizualizarea imaginilor live sau inregistrate se poate face de oriunde cu ajutorul aplicatiilor gratuite pentru telefoanele inteligente Android si IOS.

Echipamente profesionale #Dahua.

Instalare si certificare lucrare #Master

CITESTE TERMENI SI CONDITII PROMOTIE

Formular de cerere instalare pachete promotionale Master