Instalare sistem alarma wireless Ajax by MASTER | Termeni si conditii

Alege fara grija un sistem de alarma fara fir brand AJAX si vei avea controlul absolut asupra casei tale. Poti arma si dezarma sistemul cu ajutorul telecomenzii radio sau poti folosi telefonul tau smart pentru a opera sistemul si a receptiona alarmele, oriunde ai fi. Contactul magnetic fara fir va monitoriza starea usii de intrare, iar senzorul de miscare tip PIR wireless va supraveghea toata incaperea in care este amplasat. Sirena de avertizare este suficient de puternica pentru a acoperi o incapere spatioasa si poate fi montata oriunde pentru ca este ... tot fara fir.

Unitatea centrala a alarmei are o autonomie energetica de cca 15h si comunica securizat cu detectorii folosind o tehnologie radio tip Jeweller ce permite o distanta de comunicare de pana la 2000 de metri. Monitorizare retea radio: 100%. Sabotaj: 0.0099%.

Nu-i asa ca este sigur?

Programarea si controlul sistemului de alarma se face prin conexiune Internet tip TCP/IP folosind aplicatiile gratuite disponibile pentru Android si IOS. Poti arma complet sau partial, poti dezarma, poti izola zone, poti verifica evenimentele logate de sistem in ultima perioada. Sistemul te anunta instant despre orice eveniment peretrecut in obiectiv prin internet si/sau GSM. Vei fi anuntat despre alarmele de efractie, armari/dezarmari, lipsa curent si chiar despre faptul ca sistemul nu mai este conectat la Internet.

Nu-i asa ca este smart?

Oricand vei avea nevoie, poti creste nivelul de securitate cu detectori suplimentari de miscare, de fum, de inundatie sau poti crea diverse automatizari domestice folosind prizele inteligente AJAX.

Nu-i asa ca este flexibil?

Pachetul contine:

- centrala de alarma Hub - 1buc

- sirena de interior - 1buc

- contact magnetic wireless - 1buc

- senzor de miscare PIR fara fir - 1buc

- telecomanda radio - 1buc

Conditii de instalare:

- obiectivul sa poata fi securizat cu sistem de alarma wireless

- conexiune Internet disponibila 

- cartela SIM disponibila (Vodafone, Orange, Telecom)

- telefon Android sau IOS disponibil

Accesorii optionale disponibile:

- senzor PIR wireless 

- senzor PIR wireless de exterior

- contact magnetic usa/geam fara fir

- detector de fum

- detector inundatie

- telecomanda radio

- sirena de interior fara fir

- sirena de exterior wireless

- modul casa inteligenta

- priza inteligenta

Formular de cerere instalare pachete promotionale Master

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu