INTERFOANE SI VIDEOINTERFOANE
solutii complete penrtu orice nevoi
PITESTI - ARGES

CONTACTEAZA-NE!

INTERFOANE SI VIDEOINTERFOANE solutii complete pentru orice nevoi
PITESTI-ARGES

CONTACTEAZA-NE!

Interfoane si videointerfoane cablate

Era in care erai nevoit sa strigi la poarta sau sa fluieri la geam atunci cand mergeai in vizita a trecut. Nu prea mai exista resedinta care sa nu aiba la intrare un sistem de anuntare. Sonerie, interfon audio, videointerfon cu fir, fara fir, prin GSM, prin internet... fiecare cum poate si cum doreste. 

Se poate judeca o resedinta dupa interfonul de la poarta?

Poate da sau poate nu.

Cert este ca un sistem de comunicatie cu vizitatorii de la poarta sau de la usa de acces ridica gradul de confort si de securitate. Pe proprietatea noastra, personala sau colectiva, nu vor putea intra nici persoane straine, nici persoane cunoscute neinvitate. 

Noi la Master avem un portofoliu variat de interfoane si videointerfoane care sa se potriveasca atat la locuintele individuale cat si la condominii cu zeci si sute de abonati.

Poti sa te bazezi pe noi, poarta ta va fi deschisa doar atunci cand tu doresti acest lucru.

Interfoane si videointerfoane TCP/IP


Videointerfonul cu conexiune TCP/IP este un sistem de apel si comunicatie aparut mai recent, odata cu dezvoltarea sistemelor de supraveghere video IP. Aceasta tehnologie permite conectarea videointerfonului prin reteaua LAN de date si voce cu avantaje importante in ceea ce priveste flexibilitatea topologiei si disponibilitatea serviciului.

Practic, o data conectata unitatea exterioara a video interfonului la reteaua de Internet, vom avea la dispozitie o multime de oportunitati. Apelul vizitatorilor va ajunge la noi direct pe telefonul nostru smart, oriunde am fi. Putem vedea, putem comunica, putem permite accesul. Curierii "door to door" vor putea livra coletele oricand,  prietenii veniti in vizita ne vor putea gasi chiar si pe terasa din spatele casei. Un alt beneficiu al tehnologiei TCP/IP este ca nu mai avem nevoie de un cablu pana la poarta, comunicatia putand sa se realizeze simplu si securizat wireless prin WiFi.

Si tot fara fir putem inregistra permanent imaginile din camera videointerfonului la sistemul de supraveghere. Vom avea nu doar un interfon la poarta ci si o camera de supraveghere IP discreta si eficienta.

Master Security - solutii inteligente la dispozitia ta!