USI DE GARAJ

AUTOMATIZARI PENTRU USI DE GARAJ

Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care aprecieaza calitatea, estetica si siguranta asigurand o izolare termica si fonica buna dar si de o protectie impotriva efractiei. Echipa MasterSecurity ofera servicii complete atat pentru instalarea automatizarilor destinate pentru usi de garaj sectionale dar si pentru montajul acestora indiferent daca acestea trebuie sa fie actionate manual, electric sau din telecomanda.

USI DE GARAJ TIP ROLOU

Elegante si utile, rulourile exterioare din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care realizeaza o buna izolare termica si fonica. Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se, astfel, protectia antiefractie. La cerere, ruloul poate avea actionare manuala sau un motor cu telecomanda. Rulourile exterioare din aluminiu pot fi simple sau cu plase antiinsecte incorporata. Motorizarea se executa doar pentru rulou, plasa fiind actionata manual.

 

Departamentul tehnic MasterSecurity va poate ajuta in alegerea usilor sectionale rezidentiale destinate pentru garaje cu deschidere de pana la 5000 x 3000 mm cu actionare manuala sau electrica dar si pentru usi de garaj sectionale industriale destinate pentru garaje cu deschideri mari de pana la 7500 x 6000 mm actionate manual (reductor cu lant) sau electric cu motoare dedicate montate pe axul canelat, acestea permitant atat deschiderea cu glisarea panourilor pe orizontala dar si alte unghiuri de ridicare astfel incat usa de garaj sa urmareasca la deschidere panta acoperisului de exemplu.