Usi de garaj sectionale si rulou | MasterSecurity - oferta cu cel mai bun pret.

Usile de garaj sectionale sunt destinate pentru garaje in care se doreste o izolare termica si fonica buna, dar si o siguranta buna din punct de vedere al efractiei. Paleta larga de culori si accesorii disponibila pentru usile de garaj sectionale permit obtinerea unui design perfect armonizat cu celelalte elemente de constructie si cu functionalitatile necesare.

Usile de garaj sectionale se fabrica conform dimensiunilor si destinatiei garajului tau astfel:

Usa de garaj sectionala rezidentiala - destinata pentru garaje cu deschideri de pana la 5000 x 3000mm ce pot fi actionate manual sau electric folosind automatizari standard pentru usi de garaj cu telecomanda.

Usa de garaj sectionala industriala - destinata pentru garaje cu deschideri mari de pana la 7500 x 6000mm cu actionare manuala (reductor cu lant) sau electrica cu motoare dedicate montate pe axul canelat. Acest tip de usa permite atat deschidere cu glisarea panourilor pe orizontala, cat si alte unghiuri de ridicare astfel incat usa de garaj sa urmareasca la deschidere panta acoperisului de exemplu.

Materialele din care sunt fabricate usile sectionale sunt de cea mai buna calitate pentru a asigura fiabilitatea si rezistenta in timp necesara elementelor de constructie care se monteaza la exterior, fabricantul garantand pentru usile de garaj sectionale.

Usile de garaj tip rulou se preteaza pentru montaj aplicat la interiorul sau exteriorul garajului si ofera avantajul unui sistem compact si elegant care nu afecteaza spatiul interior al garajului.

Solicita oferta de pret MasterSecurity de montaj pentru usi de garaj sectionale si rulou in Pitesti, Arges si Bucuresti, Timisoara. Simplu, rapid si eficient.

Nu exista produse in aceasta sectiune