MasterSecurity ofera servicii de proiectare, instalare si mentenanta pentru sisteme de supraveghere video de cea mai buna calitate pentru securitatea casei sau companiei tale la cel mai bun pret.

Serviciile de instalare si mentenanta pentru sisteme de supraveghere video sunt asigurate de MasterSecurity in tot judetul Arges: Pitesti, Mioveni, Stefanesti, Campulung, Curtea de Arges, Costesti, Topoloveni pentru toata gama de sisteme de supraveghere video comercializata.

Oferim camere de supraveghere video FullHD sau digitale (camere IP), HD, HDCVI, echipamente de inregistrare video tip DVR sau NVR accesabile prin internet, surse de alimentare, elemente de conectica, etc pentru diverse aplicatii: case particulare, companii, scoli, gradinite, institutii publice dar si solutii de supraveghere video stradala.

In categoria Supraveghere Video gasiti solutii de supraveghere video de la producatori consacrati pe piata de securitate (Dahua, Hikvision, Mobotix, Axis), solutii ce pot acoperi cu succes nevoile tale de securitate, totul la cel mai bun pret.

Apeleaza la specialistii MasterSecurity in sisteme de supraveghere video pentru instalare profesionala si cea mai buna oferta de pret !

Nu exista produse in aceasta sectiune