SISTEME DE SECURITATE PROFESIONALE
alarma, supraveghere video
control acces si pontaj
PITESTI - ARGES

CONTACTEAZA-NE!

SISTEME DE SECURITATE
PROFESIONALE

alarma,supraveghere video, control acces si pontaj
PITESTI-ARGES

CONTACTEAZA-NE!

Sisteme de alarma si avertizare la efractie

Sistemul de alarma este primul pas ce trebuie facut pentru securizarea companiei sau a casei tale. Acesta detecteaza patrunderile neautorizate in zonele obiectivului protejat si transmite aceste evenimente proprietarului, chiar in acel moment. Desigur ca alarma de efractie va semnaliza local optic si acustic tentativele de efractie si va putea transmite catre dispeceratul de interventie rapida toate aceste situatii.

97% din cazurile de patrundere prin efractie au avut loc, conform statisticilor Politiei Romane, in spatii neprotejate cu sisteme de alarma.

Sistemul de alarma este o dotare curenta, elementara si necesara pentru protejarea familiei, bunurilor si afacecerii tale, o masura care trebuie luata din timp, inainte ca evenimente neplacute sa ne afecteze viata. 

Noi, Master Security, suntem la dispozitia ta din 2001 cu servicii si produse certificate pentru ca tu sa stai fara grija. Proiectam Instalam si Intretinem in Pitesti - Arges sisteme de alarma cu fir sau wireles pentru obiective cu orice dimensiune si nivel de dificultate. Sisteme certificate de inalta performanta si fiabilitate de la producatori consacrati INIM, Paradox, DSC, Ajax, Bosch, Bentel sunt la un telefon distanta.

Sistemele de alarma MASTER pot fi accesorizate oricand cu module tip "casa inteligenta" pentru ca siguranta nu trebuie sa excluda confortul. Vei putea astfel sa deschizi poarta, garajul, rulourile, sa comanzi iluminatul, climatizarea, irigatiile sau orice altceva ai putea avea nevoie.

Sisteme de supraveghere video


Sistemul de supraveghere video aduce sistemului de securitate beneficii de necontestat. Confirmarea alarmelor, monitorizarea activitatii personalului si clientilor, probarea faptelor se pot face doar utilizand camere de supraveghere. De asemenea pot fi detectate, inregistrate si semnalizate intruziunile, obiectele disparute sau cele abandonate in zonele supravegheate de camere de supraveghere cu inteligenta tip IVS sau AI.

Camerele de supraveghere au devenit extrem de populare in ultimii ani, iar noi la Master le-am instalat peste tot: spatii comerciale, industriale, linii de productie, depozite, orase, comune, scoli, parcari, scari de bloc, lacuri, resedinte, etc.

Eficienta sistemelor de supraveghere video este dovedita: 80% din infractiuni sunt probate cu imagini video.

MASTER Security proiecteaza, instaleaza si intretine  din 2001 sisteme de supraveghere video pentru uz domestic si profesional.

Utilizam exclusiv echipamente testate si certificate de la producatori ca Dahua, HikVision, Axis, Mobotix, Pelco.

 


Sisteme de control acces

 

Sistemele de control acces reprezinta un instrument extrem de necesar pentru managementul eficient al personalului sau vehiculelor dintr-o zona tinta. Acestea ofera posibilitatea de a reduce (sau chiar a elimina, in unele cazuri) din personalul responsabil cu securitatea si ofera confortul gestionarii fluxului de persoane in zona tinta, prin stabilirea zonelor restrictionate, a programului zilnic si prin acordarea accesului pe diferite criterii predefinite. Sistemele de acces control pot fi independente, cu un set minim de functii si fara posibilitatea stabilirii unor evenimente de pe un dispozitiv centarl, sau sisteme de control acces conectate la o retea, care dispun de o gama larga de functii si cu posibilitatea de a comunica, diverse evenimente, catre o unitate centrala programabila cu ajutorul unor programe software.

Sisteme de pontaj


Cu ajutorul sistemelor de pontaj se poate tine evidenta programului angajatilor cu optiuni multiple de colectare a datelor de prezenta. Datele se pot colecta direct de la terminalele de control acces, se poate stabili programul de lucru si schimburile alocate angajatilor, se calculeaza timpul normat de lucru conform schimbului alocat, precum si timpul supilimentar efectuat de angajat. Folosirea sistemelor de pontaj online ofera flexibilita in alocarea drepturilor de validare si aprobare a datelor introduse in sistem de catre pontatori.  Integrate cu sistemul de control acces, sistemele de pontaj, aduc un aport deosebit privind managementul societatilor comerciale moderne, prin planificarea, controlul costurilor si motivarea personalului.