MasterSecurity proiecteaza, instaleaza, asigura service si mentenanta pentru sisteme de alarma certificate care se incadreaza in reglementarile legale trasate de IGPR in ccea ce priveste gradul de securitate oferit, protectia la sabotaj, autonomia energetica, stocarea si transmisia evenimentelor.
Serviciile de instalare si mentenanta pentru sisteme de alarma sunt asigurate de MasterSecurity in tot judetul Arges: Pitesti, Mioveni, Stefanesti, Campulung, Curtea de Arges, Costesti, Topoloveni si in Bucuresti, Timisoara pentru toata gama de sisteme de alarma comercializata.
In categoria Sisteme de Alarma gasiti kituri de alarma cu fir si wireless de la producatori consacrati pe piata de securitate (INIM-Italia, JABLOTRON-Cehia, DSC-Canada, PARADOX-Canada), kituri ce pot fi configurate cu o gama larga de detectori antiefractie, telecomenzi, sirene, comunicatoare GSM, SMS, sau IP, totul la cel mai bun pret.
Apeleaza la specialistii MasterSecurity in sisteme de alarma pentru instalare profesionala si cea mai buna oferta de pret !