MasterSecurity | Automatizari pentru porti batante si culisante

 

Automatizari porti Pitesti - ARGES

Sistemele de automatizare a deschiderilor si-au dovedit utilitatea, atat in aplicatiile rezidentiale, cat si in cele industriale, prin cresterea gradului de confort al utilizatorilor si de securitate al obiectivului.

Gama de servicii MasterSecurity:

  • automatizare pentru porti batante de toate dimensiunile si greutatile
  • automatizari porti culisante, glisante sau pe role cu greutati de pana la 3500Kg
  • automatizari pentru deschiderea usilor de garaj sectionale, basculante sau tip rulou cu suprafete de pana la 36mp
  • usi sectionale pentru garaje, service-uri si hale de productie sau depozitare
  • rulouri din aluminiu pentru garaje, cu lamele de 55mm sau 77mm
  • usi automate pentru acces pietonal in spatii comerciale sau industriale

Sistemele de automatizare a portilor din portofoliul MasterSecurity sunt sigure si fiabile si sunt fabricate in Italia, tara care domina piata sistemelor de automatizare a deschiderilor prin produse de foarte buna calitate la preturi deosebit de competitive.

Serviciile de instalare si mentenanta pentru sisteme de automatizare porti sunt asigurate de MasterSecurity in tot judetul Arges: Pitesti, Mioveni, Stefanesti, Campulung, Curtea de Arges, Costesti, Topoloveni si in Bucuresti pentru toata gama de automatizari de porti: NICE, BFT, Beninca, CAME, Proteco.

Usi de garaj sectionale si rulou

Usile de garaj sectionale sunt destinate pentru garaje in care se doreste o izolare termica si fonica buna, dar si o siguranta buna din punct de vedere al efractiei. Paleta larga de culori si accesorii disponibila pentru usile de garaj sectionale permit obtinerea unui design perfect armonizat cu celelalte elemente de constructie si cu functionalitatile necesare.

Usile de garaj sectionale se fabrica conform dimensiunilor si destinatiei garajului tau astfel:

Usa de garaj sectionala rezidentiala - destinata pentru garaje cu deschideri de pana la 5000 x 3000mm ce pot fi actionate manual sau electric folosind automatizari standard pentru usi de garaj cu telecomanda.

Usa de garaj sectionala industriala - destinata pentru garaje cu deschideri mari de pana la 7500 x 6000mm cu actionare manuala (reductor cu lant) sau electrica cu motoare dedicate montate pe axul canelat. Acest tip de usa permite atat deschidere cu glisarea panourilor pe orizontala, cat si alte unghiuri de ridicare astfel incat usa de garaj sa urmareasca la deschidere panta acoperisului de exemplu.

Materialele din care sunt fabricate usile sectionale sunt de cea mai buna calitate pentru a asigura fiabilitatea si rezistenta in timp necesara elementelor de constructie care se monteaza la exterior, fabricantul garantand pentru usile de garaj sectionale.

Usile de garaj tip rulou se preteaza pentru montaj aplicat la interiorul sau exteriorul garajului si ofera avantajul unui sistem compact si elegant care nu afecteaza spatiul interior al garajului.

Solicita oferta de pret MasterSecurity de montaj pentru usi de garaj sectionale si rulou in Pitesti, Arges si Bucuresti, Timisoara. Simplu, rapid si eficient.