MasterSecurity ofera servicii de proiectare, instalare si mentenanta pentru sisteme de videointerfoane de cea mai buna calitate pentru securitatea casei sau companiei tale la cel mai bun pret.

Serviciile de instalare si mentenanta pentru sisteme de videointerfoane sunt asigurate de MasterSecurity in tot judetul Arges: Pitesti, Mioveni, Stefanesti, Campulung, Curtea de Arges, Costesti, Topoloveni si in Bucuresti, Timisoara pentru toata gama de sisteme de videointerfoane comercializata.

Optati pentru videointerfoane de vila, videointerfoane de bloc, multiapartament sau videointerfoane wireless. Sistemele de videointerfonie sunt echipamentele ce va protejeaza locuinta impotriva vizitatorilor nedoriti.Toate videointerfoanele includ numeroase functii care va faciliteaza contactul cu persoana aflata in fata portii. Va oferim o gama variata de produse: kit videointerfon cu post exterior metalic sau din plastic, cu monitor clasic cu butoane sau cu touchscreen, cablate sau wireless, cu posibilitate de accesare din aplicatie prin internet etc.

MasterSecurity asigura instalare, reparatii si service pentru videointerfoane la cel mai bun pret.

 

Nu exista produse in aceasta sectiune