Servicii MasterSecurity

Master Security asigura servicii de instalare si service - reparatii pentru sisteme de alarma, camere de supraveghere, interfoane si videointerfoane, automatizari de porti, bariere auto, usi de garaj sectionale sau rulou in Pitesti, Bucuresti, Timisoara, Stefanesti, Topoloveni, Maracineni, Campulung, Costesti, Curtea de Arges.

Portofoliul de lucrari MasterSecurity acopera toata gama de sisteme de securitate:

  • sisteme de alarma cu fir si wireless pentru case, vile, apartamente, magazine, birouri, depozite, spatii de productie, dar si sisteme de alarma perimetrala cu senzori si bariere IR de exterior.
  • sisteme de supraveghere video cu camere de supraveghere SD si HD pentru case, vile, magazine si zone industriale
  • interfoane si videointerfoane analogice, digitale si IP cu fir si fara fir (wireless) pentru casa, vila, bloc sau birou.
  • automatizari pentru porti batante si culisante de cea mai buna calitate ce pot comanda deschiderea portilor la casa, vila sau parcare.
  • bariere auto rapide si fiabile pentru accesul in parcare auto la bloc sau in perimetrul privat: zona industriala, institutie publica, parcare privata
  • usi de garaj sectionale sau rulou cu deschidere manuala sau electrica cu telecomanda pentru accesul facil in garaje sigure si izolate termic

MasterSecurity - divizie de instalari UltraMaster - asigura servicii de instalare profesionala pentru retele de date, centrale telefonice, sisteme de sonorizare, sisteme antifurt produse si numaratoare de persoane pentru magazine, dar si sisteme de control acces si pontaj cu restrictionarea accesului cu turnicheti sau yale electrice.

Ai un proiect? Intreaba-ne si sigur vom gasi o solutie buna!