Configurare sistem alarma INIM SmartLiving 515

[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
Va rugam sa va autentificati pentru a cumpara

Acest produs nu poate fi adaugat
in cos pentru ca nu sunteti autentificat.

Programarea si configurarea sistem de alarma INIM SmartLiving, cel mai bun sistem de alarma.

Sistemele de alarma SmartLiving furnizeaza o gama extinsa de facilitati, concepte și echipamente ce pun in valoare adevaratul potential al tehnologiei inovatoare create de INIM Electronics, precum:

Terminale ce pot fi configurate in timpul instalarii atat ca intrari cat si ca iesiri. Ele pot fi mapate/asignate liber pe oricare din modulele existente, beneficiind astfel la maxim de modularitatea sistemului

Scenarii si comenzi rapide. Unul din obiectivele profesionistilor care au proiectat sistemul SmartLiving a fost acela de a asigura o operare usoara, atat pentru instalator cat si pentru utilizatorul final.

Atingerea acestui obiectiv s-a realizat prin implementarea unor functii macro ce permit instalatorului sa creeze “shortcut"-uri – comenzi rapide asignate tastelor sau LED-urilor de pe cititoarele de proximitate, se pot asocia simboluri grafice pe tastaturi care sa indice clar actiunea ce urmeaza a se efectua.

Comunicatorul GSM Nexus permite functii extrem de utile pentru anuntare si controlul de la distanta al sistemului de alarma:

comunicare GSM rapida prin apel sau SMS a evenimentelor de efractie, armare / dezarmare, evenimente tehnice

armare / dezarmare (totala sau pe partitii) de la distanta prin SMS sau apel fara cost de la numerele de telefon autorizate cu confirmare prin SMS, apel sau beep.

pornirea / oprirea de la distanta a diverselor utilitati (iluminat, sistem de incalzire, pompe, etc) folosind comenzi SMS sau apel fara cost

deschiderea sistemului de automatizare a portilor sau a garajului doar printr-un apel (telecomanda GSM)

monitorizarea creditului si anuntarea expirarii acestuia pentru cartelele prepay

Functii vocale. Daca sistemul este dotat cu tastaturi Joy/Max (ce includ microfon si difuzor)

Sistemele SmartLiving sunt mai mult decat simple centrale de alarma contra efractiei, ele fac un pas inainte catre tehnologiile de automatizare a cladirilor, surclasand prin flexibilitate si facilitati produsele similare existente pe piata.