Camera supraveghere video wireless IPC-K200W , inregistrare 1080p, All-in-One pentru interior

[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
IPC-K200W

Camera supraveghere video wireless IPC-K200W , inregistrare 1080p, All-in-One pentru interior

Camera supraveghere video IP fara fir IPC-K200W marca Dahua poate fi conectata prin wireless in zonele unde nu se poate cabla sau unde nu se doreste aparitia de cabluri sau canal cablu ce pot afecta estetica. K200W marca Dahua este un model de camera de supraveghere video IP All-in-One cu proiectorul IR ofera imagini pe timp de noapte pe o distanta de aproximativ 10 de metri si inregistreaza la o rezolutie de 1080p ( 1920x1080 pixeli ), datorita senzorului de imagine 1/3" 2MP CMOS, difuzor si microfon incorporat, conectare wireless si stocare pe SD Card, capacitatea acestuia fiind de maxim 64 Gb.

Camerele de supraveghere din gama HOME USE sunt ideale pentru supravegherea de birouri, sali de examen, monitorizarea bonelor sau a copiilor de acasa, acestea fiind de tipul All-In-One dotate cu microfon si difuzor pentru o mai buna securitate a casei.

Vizualizare si management de la distanta prin internet cu ajutorul unui PC/Laptop instaland gratuit aplicatia SmartPSS sau pe SmartPhone folosind gDMSS pentru android, iDMSS pentru iOS si DMSS pentru Windows Phone.

Camera poate fi configurata si testata la showroomul din Pitesti . La achizitionarea acestei camere beneficiati de suport tehnic si asistenta la instalare si punerea in functiei precum si asistenta remote pentru configurarea si accesarea acesteia din exterior.