Camera supraveghere video wireless IP Pan Tilt, 1MP, Dahua, supraveghere video bona, bebelus

[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
IPC-AW12W

Camera supraveghere video wireless IP Pan Tilt 1MP Dahua pentru supraveghere video bona, bebelus

Camera de supraveghere video mobila (rotativa 0-355°) IPC-AW12W marca Dahua conceputa in special pentru supraveghere video si audio in interior a copiilor mici sau a bonelor. Dispune de senzor imagine 1MP si rezolutie inregistrare/vizualizare HD 720P ( 1280x720 pixeli ) iar pe timp de noapte proiectorul IR ofera imagini de o distanta de pana la 10m. Inregistrarile se pot stoca pe NVR wireless sau cablat dar si pe card micro SD de pana la 64GB ( nu este inclus ).

Camerele de supraveghere video wireless se pot seta cu IP-uri statice folosind portul de conectare ethernet sau inrola direct in retea utilizand functia de WISP a roterului wireles.

Vizualizare si management de la distanta prin internet cu ajutorul unui PC/Laptop instaland gratuit aplicatia SmartPSS sau pe SmartPhone folosind gDMSS pentru android, iDMSS pentru iOS si DMSS pentru Windows Phone.

Pentru o oferta de supraveghere completa va asteptam la showroom in Pitesti - Arges unde puteti testa si vizualiza camerele de supraveghere live.

Va asteptam in showroom pentru a afla mai multe detali despre produsele si ofertele MasterSecurity.