Camera supraveghere video Wi-Fi DS-2CD2432-IW Hikvision, 3 MPx

[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
DS-2CD2432-IW

Camera de supraveghere video IP Hikvision DS-2CD2432-IW, wireless, 3 MPx

DS-2CD2432-IW este o camerade supravegehre video IP cu posibilitate de conectare wireless sau cablu destinata in special pentru utilizarea acasa unde este finisat si nu se poate cabla, camera de supraveghere are o rezolutie de 3 Megapixel furnizand imagini de calitate cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli.

Camera de supraveghere wireless Hikvision dispune de un proiector IR ce permite furnizarea de imagini clare pe timp de noapte pe o distanta de pana la 10 metri. Produs de tip All-in-One avand si difuzor si microfon incorporate ce pot fi activate utilizand aplicatie desktop PC sau mobil.

Stocarea imaginilor se poate realiza pe un NVR sau utilizand un card SD cu o capacitate maxima de 64 Gb, camera de supraveghere avand un slot de card special destinat pentru acest lucru.

Camera poate fi configurata si testata la showroomul din Pitesti . La achizitionarea acestei camere beneficiati de suport tehnic si asistenta la instalare si punerea in functiei precum si asistenta remote pentru configurarea si accesarea acesteia din exterior.