Bariera Auto Nice Will 4

  • Bariere auto pentru uz normal sau intensiv.

  • Instalare Profesionala
    in Pitesti - ARGES

  • Cel mai mic pret

  • Interventie rapida

  • Evaluare gratuita
    Tel: 0248 216 531
[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
will4

Bariera Auto Nice Will 4

Barierele reprezintă soluţia ideală pentru controlul tranzitului auto în zonele de staţionare, de parcare, în pasajele private sau din jurul spaţiilor de locuit, chiar şi în cazul unui trafic intens.Sunt alcătuite dintr-un corp motor şi o centrală de comandă, protejate de un înveliş exterior din diferite materiale, în general din oţel inox pentru a rezista şi în condiţii meteo critice, cum ar fi de exemplu în zone cu trafic intens sau în apropierea mării.Motorizările sunt disponibile atât cu alimentare de 230 V cât şi alimentare de 24 vdc, pentru a garanta funcţionare şi siguranţă optimă, fiind ideale în cazul automatizărilor pentru parcări private sau publice cu trafic intens pe timpul zilei.Alegerea modelului de barieră automată depinde de lăţimea pasajului de trecere şi de scopul utilizării.Bariera auto Nice Will 4 este o bariera electromecanica ideala pentru parcari de tip privat, public si industrial, rezistente la utilizari intense. Trasaturile ce caracterizeaza bariera auto will vor fi enumerate si explicate in cele ce urmeaza.Puternice si rapide: carcasa din otel zincat si galvanizat vopsit, motoreductor electromecanic 24 Vdc, cu putere de 300 W si cuplu pana la 140 Nm. Deschiderea completa la 90 de grade se realizeaza minim in 3,5 secunde.Unitate de comanda incorporata detasabila pentru cablaj si intretinere mai comoda.

Instalare usoara montare a barierei pe stanga sau pe dreapta.

Usor de echilibrat reglare iniara a arcului

Funtionare in pauza de curent prin alimentare de la acumulatoare reincarcabile optionale , dispuse in interior. Limiatoare de cursa pentru faza de incetinire in deschidere si inchidere reglabile mecanic si electronic.

Facilitate de protectie antistrivire la deschidere si inchidere.

Sistem de deblocare cu cheie protejat, usor utilizat.


MasterSecurity instaleaza bariere automate NICE in Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Topoloveni, Costesti, Stefanesti. Telecomenzile si piesele de schimb pentru reparatia barierelor auto NICE sunt si ele disponibile.

Specificatii

Bariera auto:
  • Bariera 4m