Bariera Auto Nice Signo 6

  • Bariere auto pentru uz normal sau intensiv.

  • Instalare Profesionala
    in Pitesti - ARGES

  • Cel mai mic pret

  • Interventie rapida

  • Evaluare gratuita
    Tel: 0248 216 531
[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
signo6

Bariera Auto Nice Signo 6

Barierele reprezintă soluţia ideală pentru controlul tranzitului auto în zonele de staţionare, de parcare, în pasajele private sau din jurul spaţiilor de locuit, chiar şi în cazul unui trafic intens.Sunt alcătuite dintr-un corp motor şi o centrală de comandă, protejate de un înveliş exterior din diferite materiale, în general din oţel inox pentru a rezista şi în condiţii meteo critice, cum ar fi de exemplu în zone cu trafic intens sau în apropierea mării.Motorizările sunt disponibile atât cu alimentare de 230 V cât şi alimentare de 24 vdc, pentru a garanta funcţionare şi siguranţă optimă, fiind ideale în cazul automatizărilor pentru parcări private sau publice cu trafic intens pe timpul zilei.Alegerea modelului de barieră automată depinde de lăţimea pasajului de trecere şi de scopul utilizării.Bariera auto Nice Signo este o bariera electromecanica cu encoder, ideala pentru parcari de tip privat, public si industrial. Trasaturile ce caracterizeaza bariera auto Signo si ce anume o face speciala vor fi explecate mai jos in cele ce urmeaza.Puternice si rapide : motoreductor electromecanic 24 Vdc, cu putere de 500 W si cuplu pana la 250 Nm. Deschiderea completa la 90 de grade se realizeaza intre 6-10 secunde.Centrala sofisticata si performanta : unica pentru toate modelele, recunoaste si memoreaza automat modelul Signo pe care este instalata anuland prima programare. Semnaleaza la pornire alimentarea corecta si buna functionare a centralei. Diagnostic automat in timpul functionarii cu semnalizare vizuala diferentiata pentru fiecare tip de defect.

Inteligente : inversare automata a manevrei in cazul intalniii unui obstacol. Unitatea de comanda corecteaza automat eventualele neconcordante legate de variatii ale conditiilor climatice sau lipsa de intretinere.

Sigure : sistem revolutionar de gestionare a fortei, vitezei, accelerarii si incetinirii programabil pe 6 niveluri, la inceputul si la sfarsitul fiecarei manevre.

Ingenios : o selectie master/slave sincronizeaza automat doua bariere opuse permitant atuomatizarea trecerilor pana la 8-12 metri.

Comode : compartimente separate pentru componente electrice si mecanice permit accesul cu usurinta la unitatea de comanda.

Functii exclusive :inchidere imediata dupa trecerea vehiculului; doua tipuri de semnalizari luminoase; test automat al dispozitivelor de siguranta la inceputul fiecarei manevre; contor pentru manevre si programare prag de avertizare si inretinere.

Utilizare intensa pentru perioade lungi de timp.

Specificatii

Bariera auto:
  • Bariera 6m