AUTOMATIZARI PORTI


AUTOMATIZARI PENTRU PORTI CULISANTE

Portile culisante sunt perfecte in spatiile inguste sau pentru cei care doresc un sistem discret, putin sesizabil. O automatizare pentru poarta culisanta ofera un plus de siguranta si confort nefiind nevoie de folosirea fortei fizice pentru a actiona poarta.

Specialisti MasterSecurity ofera solutii pentru orice tip de poarta culisanta sau autoportanta incepand de la greutati de pana in 400 de kilograme si pana la porti culisante cu greutate de 4000kg respectiv lugimi de la 3 metri pana la 30 de metri astfel incat dumneavoastra va puteti alege poarta perfecta, iar noi ne putem ocupa de montajul ce o va face sa se deschida cu usurinta, la apasarea unui singur buton.

AUTOMATIZARI PENTRU PORTI BATANTE

Automatizarile pentru poti batante sunt facile si putin invazive, acestea fiind puse in miscare de un sistem electric de deschidere, sistem format de regula din doua brate motoreductoare, centrala de comanda, fotocelule, girofar si telecomenzi. 

Sistemele de automatizare pentru porti batante se pot monta foarte usor pe o poarta dar iti recomandam contactarea unui specialist MasterSecurity in domeniu deoarece unele porti batante pot fi mai complicat de instalat ( greutate , dimensiune, grosime stalp, etc ). 

Avantajele unui sistem de deschidere pentru porti batante il constituie in primul rand confortul oferit mai ales in cazurile de vreme nefavorabila, deschidere la un buton distanta iar daca acest lucru nu este suficient poti lega sistemul de deschidere si la sistemul de alarma, oferind o securitate crescuta. 

 


Automatizari porti MasterSecurity:

Sistemele de automatizare a deschiderilor si-au dovedit utilitatea, atat in aplicatiile rezidentiale, cat si in cele industriale, prin cresterea gradului de confort al utilizatorilor si de securitate al obiectivului.

Acest tip de sisteme de automatizari pentru porti batante sau culisante este ideal pentru persoanele care doresc sa isi securizeze proprietatea dar si sa isi automatizeze accesul la intrare si iesire, pentru persoanele juridice acest sistem reprezeinta un element aproape obligatoriu atat ca paza si securitate cat si ca operare rapida si facila in urmarirea accesului zilnic. 

Avantajele principale ale unui sistem de automatizare poarta :

  • siguranta : automatizarea portilor nu inseamna doar siguranta proprietatii si a masinlor parcate in interior dar si o mai buna gestionare a persoanelor care intra si placa din locatie
  • confort : operarea prin telecomanda, apel telefonic, aplicatii smartphone inseamna confort din punct de vedere al accesului la intrare sau iesire din locuinta sau sediul unei companii
  • fiabilitate : sistemele de automatizare pentru porti batante functioneaza la cele mai ridicate standarde, acestea se pot instala atat pe porti vechi cat si pe porti noi cu o intretinere minima ( curatare periodica ) si functioneaza fara interventii timp indelungat

 

Gama de produse si servicii MasterSecurity

Sistemele de automatizare a portilor din portofoliul MasterSecurity sunt sigure si fiabile si sunt fabricate in Italia, tara care domina piata sistemelor de automatizare a deschiderilor prin produse de foarte buna calitate la preturi deosebit de competitive.

Serviciile de instalare si mentenanta pentru sisteme de automatizare porti sunt asigurate de MasterSecurity in tot judetul Arges: Pitesti, Mioveni, Stefanesti, Campulung, Curtea de Arges, Costesti, Topoloveni si in Bucuresti pentru toata gama de automatizari de porti: NICE, BFT, Beninca, CAME, Proteco.