SISTEME DE AUTOMATIZARI PENTRU PORTI
batante, culisante, usi de garaj si bariere auto

CONTACTEAZA-NE!

Automatizari porti batante

Automatizarile pentru poti batante sunt facile si putin invazive, acestea fiind puse in miscare de un sistem electric de deschidere, sistem format de regula din doua brate motoreductoare, centrala de comanda, fotocelule, girofar si telecomenzi.

Sistemele de automatizare pentru porti batante se pot monta foarte usor pe o poarta dar iti recomandam contactarea unui specialist MasterSecurity in domeniu deoarece unele porti batante pot fi mai complicat de instalat ( greutate , dimensiune, grosime stalp, etc ).

Avantajele unui sistem de deschidere pentru porti batante il constituie in primul rand confortul oferit mai ales in cazurile de vreme nefavorabila, deschidere la un buton distanta iar daca acest lucru nu este suficient poti lega sistemul de deschidere si la sistemul de alarma, oferind o securitate crescuta.

Automatizari porti culisante


Portile culisante sunt perfecte in spatiile inguste sau pentru cei care doresc un sistem discret, putin sesizabil. O automatizare pentru poarta culisanta ofera un plus de siguranta si confort nefiind nevoie de folosirea fortei fizice pentru a actiona poarta.

Specialisti MasterSecurity ofera solutii pentru orice tip de poarta culisanta sau autoportanta incepand de la greutati de pana in 400 de kilograme si pana la porti culisante cu greutate de 4000kg respectiv lugimi de la 3 metri pana la 30 de metri astfel incat dumneavoastra va puteti alege poarta perfecta, iar noi ne putem ocupa de montajul ce o va face sa se deschida cu usurinta, la apasarea unui singur buton.


Bariere auto stradale

Sistemele de automatizare a accesului cu bariere auto stradale se utilizeaza pentru restrictionarea accesului in parcari private sau in incinta firmelor si a institutiilor publice datorita vitezei mari de deschidere/inchidere si a functiilor special destinate acestui scop: inchidere automata temporizata, inchidere automata imediat dupa iesirea din fotocelule, deschiderea automata pe sensul de iesire cu detector de mase metalice mari tip bucla inductiva, deschidere/inchiderea barierei automate conform unui orar de lucru sau cu cartele de acces.

Barierele auto pot fi comandate manual cu buton, cu telecomenzi radio sau cu telecomanda GSM in cazul in care se doreste actionarea barierei automate de un numar mare de utilizatori (500 sau 1000 de utilizatori) printr-un apel telefonic fara cost.

Automatizari usi de garaj rezidentiale sau industriale


Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care aprecieaza calitatea, estetica si siguranta asigurand o izolare termica si fonica buna dar si de o protectie impotriva efractiei. Echipa MasterSecurity ofera servicii complete atat pentru instalarea automatizarilor destinate pentru usi de garaj sectionale dar si pentru montajul acestora indiferent daca acestea trebuie sa fie actionate manual, electric sau din telecomanda.

Elegante si utile, rulourile exterioare din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care realizeaza o buna izolare termica si fonica. Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se, astfel, protectia antiefractie. La cerere, ruloul poate avea actionare manuala sau un motor cu telecomanda. Rulourile exterioare din aluminiu pot fi simple sau cu plase antiinsecte incorporata. Motorizarea se executa doar pentru rulou, plasa fiind actionata manual.

Departamentul tehnic MasterSecurity va poate ajuta in alegerea usilor sectionale rezidentiale destinate pentru garaje cu deschidere de pana la 5000 x 3000 mm cu actionare manuala sau electrica dar si pentru usi de garaj sectionale industriale destinate pentru garaje cu deschideri mari de pana la 7500 x 6000 mm actionate manual (reductor cu lant) sau electric cu motoare dedicate montate pe axul canelat, acestea permitant atat deschiderea cu glisarea panourilor pe orizontala dar si alte unghiuri de ridicare astfel incat usa de garaj sa urmareasca la deschidere panta acoperisului de exemplu.