Automatizare porti Nice Wingo 3524

  • Sisteme de deschidere porti batante, culisante, autoportante.

  • Instalare Profesionala
    in Pitesti - ARGES

  • Cel mai mic pret

  • Interventie rapida

  • Evaluare gratuita
    Tel: 0248 216 531
[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
wingo3524

Sistem automatizare Nice Wingo 3524

Motoarele Wingo pot fi caracterizate ca fiind fiabile si silentioase, dispunere brevetata a componentelor interne si reducerea pieselor mobile. Instalare usoara avand legaturi electrice de sus in jos, dupa montarea mooreductorului, condensator incorporat. Un dispozitiv de deblocare comod, cu cheie personalizata Nice sau incuietoare standard (optional) si limitatoare de cursa mecanice la deschidere premontate.

Centrala de comanda pentru motoreductoare Nice la 24Vdc, pentru porti batante este compatibila cu sistemul de alimentare solara Solemyo. Sigura si fiabila datorita detectarii obstacolelor pe traseul intregii curse si echiparea pentru conectarea de borduri sensibile rezistive de ultima generatie. Inteligenta deoarece efectueaza diagnosticare automata al problemelor si semnalizare prin semnale luminoase intermitente si Led de confirmare. Economica deoarece se poate conecta la bateria tampon sau la kitul Solemyo. Receptor radio echipata pentru introducerea receptoarelor cu cuplare SM.

Telecomanda ideala pentru administrarea sistemelor cu mai multi utilizatori datorita codului unic si personal, transmisie cu rolling code ceea ce permite o siguranta absoluta doarece este imposibil sa se cloneze transmitatorul, cu functie de autoinvatare ce permite posibilitatea introducerii codurilor de la distanta cu un transmitator autorizat sau prin intermediul unei taste de programare receptor, in timp ce un LED vizualizeaza diferitele functii. Consum redus pentru o autonomie mai mare si semnalizare prin Led cand bateria este descarcata. Functionarea acestora este pe 2 canale si merg pe frecventa de 433,92 Mhz.

Tehnicieni autorizati pot asigura instalare si reparatii - service pentru sisteme de automatizare porti MasterSecurity in Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Topoloveni, Costesti, Stefanesti.

Piese de schimb si telecomenzi originale pentru automatizari de porti NICE
Va asteptam in showroom pentru a afla mai multe detali despre automatizarile de porti si ofertele MasterSecurity.

Specificatii

Automatizari
:
  • Automatizari porti batante