Automatizare porti Nice Wingo 2024

  • Sisteme de deschidere porti batante, culisante, autoportante.

  • Instalare Profesionala
    in Pitesti - ARGES

  • Cel mai mic pret

  • Interventie rapida

  • Evaluare gratuita
    Tel: 0248 216 531
[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
wingo2024

Sistem automatizare Nice Wingo 2024

Motoarele Wingo pot fi caracterizate ca fiind fiabile si silentioase, dispunere brevetata a componentelor interne si reducerea pieselor mobile. Instalare usoara avand legaturi electrice de sus in jos, dupa montarea mooreductorului, condensator incorporat. Un dispozitiv de deblocare comod, cu cheie personalizata Nice sau incuietoare standard (optional) si limitatoare de cursa mecanice la deschidere premontate.

Automatizare porti batante Nice Wingo

Centrala de comanda pentru motoreductoare Nice la 24Vdc, pentru porti batante este compatibila cu sistemul de alimentare solara Solemyo. Sigura si fiabila datorita detectarii obstacolelor pe traseul intregii curse si echiparea pentru conectarea de borduri sensibile rezistive de ultima generatie. Inteligenta deoarece efectueaza diagnosticare automata al problemelor si semnalizare prin semnale luminoase intermitente si Led de confirmare. Economica deoarece se poate conecta la bateria tampon sau la kitul Solemyo. Receptor radio echipata pentru introducerea receptoarelor cu cuplare SM.

Telecomanda ideala pentru administrarea sistemelor cu mai multi utilizatori datorita codului unic si personal, transmisie cu rolling code ceea ce permite o siguranta absoluta doarece este imposibil sa se cloneze transmitatorul, cu functie de autoinvatare ce permite posibilitatea introducerii codurilor de la distanta cu un transmitator autorizat sau prin intermediul unei taste de programare receptor, in timp ce un LED vizualizeaza diferitele functii. Consum redus pentru o autonomie mai mare si semnalizare prin Led cand bateria este descarcata. Functionarea acestora este pe 2 canale si merg pe frecventa de 433,92 Mhz.

Optional se poate opta pentru montarea pachetului Solemyo, un sistem de alimentare solara pentru sistemele de automatizare a portilor, usilor de garaj si barierelor stadale amplasate chiar si departe de reteaua electrica. Instalarea acestuia este simpla si rapida iar functionarea este fiabila si economica. Poate fi instalat oriunde, fara a necesita conexiuni sau lucrari de sapare, chiar si in locurile aflate la mare distanta de reteaua electrica sau cu acces dificil la aceasta. Este o alegere economica deoarece functioneaza cu energie solara ce se amortizeaza in timp, iar datorita sistemului Solemyo putem pastra sistemul chiar si atunci cand nu este curent electric, acesta functioneaza ciar si noaptea sau pe perioadele cu cer acoperit garantand confort si siguranta. Sistemul Solemyo contine un panou fotovoltaic SYP care transforma lumina soarelui in energie electrica si cutia cu bateria PSY24, care conserva energia electrica produsa de panoul fotovoltaic. Se poate conecta alimentorul SYA1 ce permite incarcarea rapida a bateriei de la tensiunea de retea ca varianta alternativa a modului fotovoltaic. Semnalizare cu Led a terminarii incarcarii.

MasterSecurity instaleaza automatizari de porti NICE in Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Topoloveni, Costesti, Stefanesti. Telecomenzile si piesele de schimb pentru reparatia automatizarilor NICE sunt si ele disponibile.


Specificatii

Automatizari
:
  • Automatizari porti batante