Automatizare poarta culisanta NICE ROAD 400

  • Sisteme de deschidere porti batante, culisante, autoportante.

  • Instalare Profesionala
    in Pitesti - ARGES

  • Cel mai mic pret

  • Interventie rapida

  • Evaluare gratuita
    Tel: 0248 216 531
[Autentificati-va pentru a vedea pretul]
road400

Sistem de automatizare Nice ROAD400

Sistemul de automatizare Nice ROAD400 pentru porti culisante de pana la 400 Kg contine un motoreductor electromecanic ireversibil de 24Vdc, cu centrala si receptor incorporat. Este un sistem practic avand unitate de comanda incorporata, detasabila prin intermediul unui comod conector cu cuplare ghidata, receptor radio compatibil cu seria Flo ce poate memora pana la 150 de coduri. Performant avand posibilitatea de reglare a vitezei, fortei si a timpului de repaus. Inteligent datorita functiei de detectare a obstacolelor si programarii automate a timpilor de lucru, autodiagnostic cu semnalizare luminoasa intermitenta. Sigur avand accelerare si incetinire reglabila, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre.

Automatizare porti culisante Nice Road

Telecomanda ideala pentru administrarea sistemelor cu mai multi utilizatori datorita codului unic si personal, transmisie cu rolling code ceea ce permite o siguranta absoluta doarece este imposibil sa se cloneze transmitatorul, cu functie de autoinvatare ce permite posibilitatea introducerii codurilor de la distanta cu un transmitator autorizat sau prin intermediul unei taste de programare receptor, in timp ce un LED vizualizeaza diferitele functii. Consum redus pentru o autonomie mai mare si semnalizare prin Led cand bateria este descarcata. Functionarea acestora este pe 2 canale si merg pe frecventa de 433,92 Mhz.

Optional se poate opta pentru montarea de fotocelule sincronizate cu unghi de receptare de 10 grade, foarte subtiri avand 28 mm, foarte robuste cu carcasa din policarbonat transparenta cu 2 niveluri de actiune si circuit de sincronism si nu in ultimul rand aliniament cu led proportional pentru o instalare usoara si sigura.

Tehnicieni autorizati pot asigura instalare si mentenanta pentru sisteme de automatizare porti MasterSecurity in Pitesti, Bucuresti, Timisoara, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Topoloveni, Costesti, Stefanesti..

Va asteptam in showroom pentru a afla mai multe detali despre automatizarile de porti si ofertele MasterSecurity.

Specificatii

Automatizari
:
  • Automatizari porti culisante